Sunday, October 4, 2009

Bingo

Nu har det riktiga Bingo tillfället varit. Som bekant så fick jag lov att delta, mest för att vara moraliskt stöd. Fast det fanns ju en för hoppning om att vinna också. Det var prispengar och den lägsta summan var $20 medan den högsta var $250, och det hade ju inte varit fel i kassan. Tyvärr så vann jag inte en endasta gång (det var 20 chanser). Vi hade enligt min kompis blivit placerade vid vinnarbordet, men av de 5 som satt vid detta bord var det inte en enda som vann medan det i princip fanns en vinnare per bord annars. Stämningen var tämligen god hela kvällen förutom den gång då utroparen ropade ut siffror tillhörande B och O i ett spel då enbart siffror tillhörande I, N och G skulle ge bingo, då började de 'professionella' bingospelarna att klaga högljut. Med proffsessionella menas de spelare som har planerat in ett Bingo spel per dag, de har kollat upp var någonstans det är bingo när och åker runt i närliggande stadsdelar/orter och spelar. Att utbyta spelställen var snackisen mellan spelen, 'tyvärr' var jag inte mycket till hjälp för andra.
Skulle ha haft lite blider denna gång, har nämligen fått tillbaka min kamera men det som lagat det har fixat så att man inte kan föra över bilder får kameran till datorn. Så jag får vänta med dessa tills den funkar igen, och det kan ju dröja med tanke på att det tog två månader förra gången.
Har även varit på en intressant Quizzo. Det är nämligen så att i princip alla pubar här i stan har en dag då de har en frågesport som alla gäster som vill får vara med på. I vanliga fall så vinner man någonting i från baren om man är bäst. Detta var dock inte fallet på denna. Det var nämligen en Kinky Quizz, dvs alla frågor hade på ett eller annat sätt med sex att göra. Det första priset man kunde ta hem, om man namngav sitt lag med det snusigaste namnet, var 10 timmar med analsex porr. 'Lagledare' i mitt lag (dvs de som jag kom dit med) var en britt, och han är ganska pryd så vårt namn hamnade långt ner på listan över de snuskigaste namnen (vilket i och för sig inte skadade för vi var inte så sugna på priset). Själva frågorna var sedan tämligen harmlösa, till exempel på en av musikfrågorna så fick man höra en snutt av 'I'm too sexy' och så skulle man ge namnet på gruppen som gjort den etc. Tyvärr så satt killen som hade hand om quizzen och pratade hela tiden mellan frågorna och när han gjorde det så lät det som om han refererade en porrfilm, så det dröjde inte många minuter innan man var mättad med sex. Vi kämpade dock på tappert och kom i slut ändan på en hedersam fjärde plats. Vilket innebar att vi missade priserna som gick till ettan, tvåan och trean, och bestod i en uppblåsbar sexdocka (inte ett får), en vibrator, en gag mask (en sådan som 'the gimp' har på sig i Pulp Fiction), ytterligare lite porrfilmer och så vidare. Så vi kände oss ganska nöjda ändå.

5 comments:

  1. "Vinner gör den med det allra snusigaste namnet av dem alla!" Jag föreslår Patriks Prillor.

    ReplyDelete
  2. Skulle precis skriva samma sak, men hade ett annat namnförslag:En prilla för Patrik

    ReplyDelete
  3. Jag är trött på Bingorubriken. När uppdateras den gröna bloggen....?

    ReplyDelete
  4. Näääää Hur länge kan du hålla på och spela bingo egentligen? Händer det inget annat roligt i Amerikat som du kan berätta??

    ReplyDelete
  5. Jaha herr Nygren, hur går det egentligen med planerna du hade på att uppdatera bloggen?

    ReplyDelete